Studentbal till The Sims 3 (behöver Leva Livet)

Vad är studentbalen?

Studentbalen är en bal som inträffar under den tid någon utav dina simmar är tonåring och går i kommunal skola. Tonåringar som går på internatskola har ingen studentbal.

Man vet aldrig riktigt när balen kommer att hållas, men dina simmar får ett meddelande på dagen då det är dags. Balen börjar 18:00 och slutar ungefär mellan 22:00 och 23:00.

Partner att gå med

Din sim kan välja att gå själv på studentbalen, eller springa över till kärleken/kompisen innan det är försent att fråga! Oavsett så kommer din sim ha roligt under tiden på balen, förhoppningsvis. Glöm bara inte att ta på dig finklänningen innan balen startar! De kläderna som simmen går på balen i är Finkläder, så anpassa din klänning eller kostym där.

Under själva balen

Balen börjar som sagt 18:00 och simmarna transporteras dit i limousine. Under balens gång kommer mycket att hända, men räkna med två saker: Din sim finner intresse för en annan sim och ett balfoto kommer att tas. Har din sim tur så kanske hon/han blir utsedd till balens drottning/kung!

Efter balen

Efter balen är det bäst att din sim åker hem, innan den blir tagen av polisen eftersom utegångsförbudet snart sätter i. Med sig hem tar i alla fall din sim sitt balkort och eventuell krona ifall den blev balens drottning/kung!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0