The sims 3 - Destination Världen - Kina


HAHA! Alla invånare i staden var gjorda som kineser ;P

Man kan lära sig kampsport genom att först stå vid den där grejen och när man nått upp till en viss nivå kan man lära ut till andra också, även så kan man tävla mot varandra! :)

L O V E


The sims 3 - Destination Världen - Egyptien

Nu tänkte jag (Sara) att eftersom jag har destination världen så ska jag spela med familjer som åker till alla länder (kina, egyptien, frankrike) och tar massa foton och berättar om dem! :)

Det här är basläget eller vad dom kallar det när man är på resa! Alla sover i tälten och så är det ett utomhus kök och toaletter där borta!

Påväg in i en pyramid!


Till och med på semestern kan inte paparazzis hålla sig undan (Gina är 4-stjärnig kändis)



Dagens knäppis video!


HAHAHA! Man kan tydligen köpa en sånn där grill till Sims 2 om man inte pallar med ungarna mer ;D

Clever family - 1


Ska presentera mig lite snabbt!
Hej, heter Andy, kommer från storbritanien. I min lilla serie kommer ni få ta del av mitt liv & familj till barndomen och personer & skolan!
Är 17 år. Jobbar på desimitons " chef ". Har kommit långt med mitt arbete och om jag kämpar riktigt bra så klarar jag 5:e nivån av mitt såkallade " projekt!

Jag har en sträng mamma, och får nästan inte göra exakt vad jag vill de e ju klart, hon e ju rädd om mig, men tycker att hon överdriver ganska rejält!

Min mamma är bisexuell. Kanske inte nått ni vill veta, hon med turkost är min mamma! (a).
min mamma och pappa skiljde sig när jag var 15, 2 år sedan! Kan inte släppa det riktigt, gjorde mitt sämsta i plugget och fick ikke godkänt, hoppade ner en klass osv, mådde allså skit efter allt! Men nu ligger man ju på topp. De är rätt häftigt !

Dehär är en tid jag saknar, fyllde 11 år, nu är allt skit! Ska snart flytta hem ifrån och ..

FORTSÄTTNING FÖLJER!! :)


Det här är MANLIGT!!!


Fortsättning av Arvid - del 2


Jag har en hel övervåning själv, ska snart få en tills adoptionsmedlem, de blidde en lillebror tror jag. Men de blir jobbigt senare att vara barnvakt, men lite coolt äre ju! Iallafall så älskar jag att bada i mitt alldelles EGNA badkar!

Här är ett fint fotografi på min barnvakt! hon är jätte snäll mot mig.

Fortsättning följer ( senare idag ) promise!


Jag saknar dig - del 1

Den nya filmen som nyligen gick på bion hette "Jag saknar dig". Många har sett den och den var rätt så populär, så försökte göra min egna variant.. DET VAR ETT BRA TAG SEN JAG SÅG DEN SÅ DET ÄR EN LIKNANDE BERÄTTELSE PÅ ORGINALET

Henrik: Hur fan kan man vara ful när man har en skitsnygg tvillingsyrra? det är ju så jävla jobbigt att behöva blunda när man käkar
Alla garvar*

Tina: Är ni bara tre mot en? För fan! Samla ihop fler, men varna dom för nu är vi två!

Cilla: Vem ska vi skriva i dagens hjärta då? Anton, simon, ja...
Tina: Sluta vara så töntig.. -.-

Cilla:
Är jag väl inte!
De börjar knuffas

Pappan: VAFAN GÖR DU MED CILLA?
Tina: Hon slogs ju också! >:O
Pappan slår till Tina i ansiktet

På morgonen
Cilla: Grattis och ha den äran mamma på din födelsedag! :)
Mamman: Tack så mycket älsklingar, men nu måste ni skynda er till skolan så ni inte kommer sent!

BOM!

Fortsättning följer

Hej mitt namn är Arvid...


Hej mitt namn är arvid. Jag blev adopterad för 2 månader sedan! Jag är 10 år och trvis i mitt hus! Hör oftast mina föreldrar på kvällen, brukar gå och säga till dem att sluta, ja ni förstår vad jag menar! Jag kommer här och nu berätta om mitt liv..

Här kom jag från adoptionsstället! Jag hade ett annat utseénde, men mina föreldrar bytte mitt utseénde för att jag skulle passa in!

Ibland ser det ut såhär när de är med varandra!

Och såhär! och ibland kan det bli överviktigt, ( för mycket ).

Ibland så grälar dom!
Okej mer till mitt liv nu..

Jag älskar pizza. Äter det inprencip varje dag, mamma & pappa vill inte att jaag ska bli ett skellett, dom säger, hällre fettma än benrangel, jag börjar komma in i deras tankar, inser nog att don börjar ha rätt!

Ibland tänker jag på livet, kan ibland också tänka hur mamma egentligen ser ut naken, men de lär jag nog aldrig få veta! Om hon inte glömt låsa när hon duschar, klart som fan att jag smyger in o kollar, nyfiken ska man alltid vara. " nyfiken i en strut" brukar mamma säga!

Här bytte jag utseénde! Blev så illa tvungen!


Jag drömmer om att bli dansös! Balett allså.

NI FÅR SE MER AV MIG IMORGON, HOPPAS NI STANNAR IMORGON ÄR EN NY DAG, NYA TAG!


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA


Fika dags


Ska nog ta en liten pause nu, kommer naturligtvis blogga MYCKET idag, då snackar vi mycket. Men kommer behöva lite pauser för att komma på ideér på vad jag ska blogga om, kommer sluta med onödiga inlägg, pallar inte ha med sånt, inte ens kul att läsa. Eller? haha nejdå tror itne ni  häller tycker det! Men ska göra lite sånt nu så ni får vänta kanske en halvtimme nått sånt, puss!


Tigger pengar?


Omg, har aldrig sett att man kan "tigga" pengar av folk, haha coolt. Slutade genast med det för ville inte bli ovän med någon, haha???? men man kanske kunde få pengar fast behövde ändå inte det, man användeer ju såklart fuskkoderna, " MOTHERLODE" aaa, mycket magi!


Fattar inte att jag orkar...

Hade gåttt runt idag å tänkt på att uppdatera er riktigt bra idag. Men allt är typsikt mig, hittar inte simsbilderna jag tog nyss eller igår så ska dampa lite till! A. Men ni får ta och vänta en liten stund måste ladda upp bilderna idag, kanske får jag hjälp av en bra datorist. Finns det nått som heter så? hahah BTW, ska fortsätta leta, ni får ha de så bra så länge! Ses snart igen hahha. INLÄGG FÖR ER SOM BRYR ER !AAAAAA

ahhahahah omg, hittade nyss mina tagna bilder, inget mer väntande för er, nu KÖR VIIII SVERIGE WEHooo!

Facebook sida


Sitter på lektion just nu. Tänkte skaffa en facebook till denna blogg och en facebook sida, låter det inte bra? Håller på med den nu, hoppas ni kommer tycka om den. Men gilla oss på facebook när det är fixat! :)

Märkesmönster till The Sims 3

Det är bara att trycka på länkarna, du måste vara medlem för att kunna ladda ner.
Men det är gratis att bli medlem så det är bara att köra ! ;D

Burberry Louis Vuitton

chanel Pink Burberry

Louis Vuitton louis vuitton

Baby Milo 2 Gucci

,,,,,,,, (Nike) Hello Kitty

adidas Pink Hollister Pattern

DC Shoes prada2


Studentbal till The Sims 3 (behöver Leva Livet)

Vad är studentbalen?

Studentbalen är en bal som inträffar under den tid någon utav dina simmar är tonåring och går i kommunal skola. Tonåringar som går på internatskola har ingen studentbal.

Man vet aldrig riktigt när balen kommer att hållas, men dina simmar får ett meddelande på dagen då det är dags. Balen börjar 18:00 och slutar ungefär mellan 22:00 och 23:00.

Partner att gå med

Din sim kan välja att gå själv på studentbalen, eller springa över till kärleken/kompisen innan det är försent att fråga! Oavsett så kommer din sim ha roligt under tiden på balen, förhoppningsvis. Glöm bara inte att ta på dig finklänningen innan balen startar! De kläderna som simmen går på balen i är Finkläder, så anpassa din klänning eller kostym där.

Under själva balen

Balen börjar som sagt 18:00 och simmarna transporteras dit i limousine. Under balens gång kommer mycket att hända, men räkna med två saker: Din sim finner intresse för en annan sim och ett balfoto kommer att tas. Har din sim tur så kanske hon/han blir utsedd till balens drottning/kung!

Efter balen

Efter balen är det bäst att din sim åker hem, innan den blir tagen av polisen eftersom utegångsförbudet snart sätter i. Med sig hem tar i alla fall din sim sitt balkort och eventuell krona ifall den blev balens drottning/kung!


The Sims 3 - I rampljuset [kommande spel]

The Sims 3
I Rampljuset
Expansionspaket

Det är i rampljuset man finner de mest magiska simmarna. De simmarna som förför oss via magi och stora framträdanden. De simmarna som har förmågan att få sina medsimmar att tappa andan av klara stämmor och fysiskt omöjliga trick. Det är i rampljuset man får sin titel, i rampljuset får man bevisa vem man verkligen är!
- Så se till att du har tränat på ditt nummer innan du dyker in på scen.

Allmänt
Det nya expansionpaketet till The Sims 3 kommer att heta I Rampljuset och vara inriktat på Showbusiness, Show Biz. Här så kommer simmar kunna visa upp sina talanger på scen inför andra simmar som underhållning.
De nya yrkena
Lamslå din publik som DJ, artist/sångare, magiker eller akrobat.
Lokaler och Scener
Dina nya underhållningssimmar kommer att uppträda på scener eller i stora lokaler och självkklart arenor, för de riktigt stora!

Den nya sociala funktionen
Det har kommit en ny social funktion också, denna innebär att man ska kunna skicka simmar som man skapat i sitt spel till en kompis spel. Om vi säger att tex. spelare A har skapat en DJ i sitt spel så kan A skicka sin sim till en kompis, spelare B. Spelare B kan då ta emot den här DJ'n och så kan spelare A's sim uppträda för spelare B's simmar!
Lite komplicerat, och tyvärr så har inte mycket information runt denna funktion utgivits ännu.
Det verkar i alla fall inte som något nytt The Sims Online, utan bara som en lite mer intern Exchange-funktion.
.
.
Beräknat datum: 6 mars
Rekommenderat pris: 349kr
 
Trailer:

Lite mer om oss


Vi är då två tjejer som går i högstadiet, (låter fuckt up att skriva så, menmen) som typ älskar Sims. Vi spelar sims 2 och sims 3. Sara spelar mer Sims 3, och Alma mer Sims 2. Men vi båda kan spela vad som helst eller vad man säger. Sara laddar mest ner på www.thesims3.com och www.lianasims3.net de hemsidorna är bäst! Vi skapade en sims blogg för att om vi skulle skriva om det på våra vanliga bloggar så skulle sidorna bli bombade av så mycket inlägg. Och därför eftersom vi är bästisar så valde vi att skaffa en blogg tillsammans där vi bara skrev om Sims. Vissa tycker ju att det är töntigt att man har en blogg om ett spel. Det kanske det är, men det ska ni veta att det skiter vi i. Vi tycker i alla fall att det är roligt att blogga om det och vi blir jätteglada över att ni kommenterar massa gulliga kommentarer. Puss & kram :)

Även i sims kan vulkaner få utbrott!


Fast det är ju 1 på miljonen att de skulle bli vulkanutbrott i sims, hahahah, men säger bara att det kan ju hända om man "RESER" med simsfamiljen och man reser till ett vulkan ställe, om man då har oturen, flygplan kan störta osv, men absolut de är ingenting att oroa sig över, ahhahahah ingenting som ska hända iallafall! ;)

Splittrad familj - del 1



Hej, mitt namn är Alexandra, men jag brukar kallas Alexi. Jag är 15 år!

Det här är mina föräldrar Louise och Marcus. De har varit gifta i 9 år och varit tillsammans i 18 år.

De är jättesöta tillsammans. Men problemet är att för drygt ett halvår sedan har de börjat bråka, de gör det för det mesta hela tiden!

Men en gång när jag och mamma skulle åka till biblioteket, så passade ju pappa på att hämta en kvinna. Jo jag vet vem det är, han har varit otrogen mot mamma en gång förut, med henne.

En gång upptäckte mamma det när hon kom hem, åh. De var inte roligt !
Louise: VAFAN HÅLLER DU PÅ MED?!
Marcus: Du älskar ju ändå inte mig! Och jag trodde att ni skulle till biblioteket!!!

Louise: NEJ! Jag glömde bilnycklarna, de jävla bilnycklarna! :'( Så då ringer du Marylin och är med henne? NI VAR JU FÖR FAN PÅVÄG NÅGONSTANS DÄR PÅ SÄNGEN!
Marcus: JA MEN DU OCH JAG HAR DET ÄNDÅ INTE SÅ BRA JUST NU!!

Marcus: JÄVLA HORA! DU SÄGER INTE TILL NÅGON FATTAR DU!?

Louise: VI ÄLSKAR ALDRIG LÄNGRE, OCH DU JOBBAR HEEELA TIDEN. DU HAR ALDRIG TID FÖR MIG OCH ALEX!
Marcus: Varför skulle jag det? DITT JÄVLA FNASK!

Alexandra: Mamma, ta det lungt. Det ordnar sig ska du se! :*(

Alexandra tänker: Här kan man ju för fan inte stanna, dårhus ...

Breaking Dawn

http://farm5.static.flickr.com/4121/4821360405_76978b058e.jpg
Idag såg jag på Breaking Dawn med en vän. Då kan man ju lägga in en bild på Twilight i sims format? Tycker att folk är sjuukt proffsiga som kan göra så sjuukt proffsiga bilder. Erkänn, rätt duktiga? I alla fall var filmen super bra och stör mig skit mycket på slutet, att de zoomar in på hennes ögon så kollar de snabbt osv.

"Hur många besökare har ni per dag?"

Jo, fick en fråga om hur många läsare vi har per dag..
De är helt olika, ibland får vi 2 besökare, ibland 25 - 30, ibland 100 nånting, & ibland 150-160. Men eftersom vi inte har så bra uppdatering så är de lite svårt att få 100 besökare, men nu är vi igång igen, denna vecka kommer allt ryka undan! Hahah dags att kolla denna blogg var beredda!


Tonight i will go to sleep and wake up to my lovely computer and play the sims and blog on this blog. That sounds great, right? ;)


Bloging later, i mean tomorrow, if i could do one more tonight i do that next, alright? :) don't miss that..!


Simsoutfit hell yeah!

¨
Baddräkt!
Skitfin fast i andra färger, han liksom inte ta en annan färg innan jag kryssa och höll på med detta inlägg haha. Men här är iallafall dagens OUTFIT a la sims.


Förlovad & bor i olika hus?

Ja, de jag menar med rubriken " bor inte i samma hus ", jo när man skapar en simsfamilj så brukar man oftast göra ett kärlekspar DÅ man skapar hela familjen, & då väljer man ju såklart att de är lätt flirtade o att dem har äktenskap osv. Då behöver man inte göra något speciellt för att göra dem tsm..
Men dem här kämpade jag med nydligen, gick skitbra med mina egna ord haha, de har redan gift sig nice ju. Men så kan de gå. LYCKA. De bor inte tillsammmans de bara ringde & hade fest & bjöd över varandra vilket gick suveränt / perfekt!


Detta menade jag med "att göra ett nytt kvarter!" fattar ni? ;)


Uddaholm, veronavik, ditt land..

Du vet väll om att du kan skaffa en egen stad. Du har ju först en stad som är gjord av sims, men du kan göra en     egen också. Med egna former & hus & allmäna platser, dehär funkar bara till sims 2. Kanske 1:an också men har faktiskt ingen aning om ettans spel.

Nyasims2_166080384_large

Länkbyte med "Samantha"


En jättefin Sims blogg jag brukar läsa, tycker den är värd att läsa. Bättre än vår :$ Skit braa och as¨fina bilder.

Nuså


Hola, amigos.
Sitter hemma, på fredag så kan ni räkna med oss, vi ska blogga extremt mycket. Hela veckan förstår ni.. Men nu sjunker vår statistik vilket är väldigt sorgligt, ahha nejdå driver bara. Men de är jätte kul om ni vill ha länkbyten osv.
puss


Uppdatering

tillbaks.
Förlåt för dålig uppdatering, vi ska börja skrärpa oss. Men vi vill ju ha lite mer insperation av er, menar de att ni måste skriva mer om vad ni vill veta, de är jätte roligt med andra komentarer men inte just nu, vi vill hälst ha komentarer om frågor om de ni vill veta eller tips om vad vi ska gå igenom.

ju fler ni blir desto roligare blir våran lust att blogga, och nästa vecka får ni bara inte missa min lilla "BOMB" nej men de kommer komma massor med nya inlägg med bilder. MISSA INTE!!!! lovar att ni ska få mycket mer inlägg denna vecka. Ska inte ta upp skola nu men vi har haft så stressigt men nu ska vi skärpa oss.


Gör din sim känd, skicka en kommentar och du får veta precis detalj till detalj hur du gör din sim känd!


146 besökare, REKORD :D

TAAAAACK TILL ALLA!
Skapade typ bloggen för bara någon veckan sen, typ en vecka sedan, har i och förchej så har vi ju uppdaterat bra och bett folk kolla men sedan har de bara gått av sig självt. Jätte roligt att ni komenterar också, stort tack!
har inte sims på denna dator därför lovar jag er massa nya bilder nästa vecka då sims finns i datorn! puss

bild från google.. _:)


Just me, playing Sims!


Sitter hos min Sims kollega jullan ;) Kommer typ inte kunna spela på hela veckan, sad but true. Lev med det. ;*

Sims 3 - Casino


Vad tror du om ett casino i ditt Sims 3? Själv tycker jag att det skulle vara rätt coolt. Har hittat en sida där man kan ladda hem lite casino inspirerande grejer. Bland annat roulettebord, tärningsformade möbler, tapeter med hjärter, klöver, spader och ruter på, tavlor och biljardbord. Ladda ner casinoprylarna så kan du göra det här: http://stuffforsims3.webs.com/casinotheme.htm

Här och här kan man även köpa Viva Las Vegas prylar från The Sims 3 store.

Hur gör du dig till en vampyr? Dagens fråga


Jo såhär går det till.. Du trycker på vampyren och sedan "Be att förvandla". Oftast så brukar de säga nej så om de inte säger ja direkt. Så måste du lära känna den. Stå och prata och flirta med den länge så säger den ja sen!


GODNATT


Inget du fattat ännu?


Simmar älskar att gå nakna i huset, men då vill dom hälst vara ensamma!  OCH sedan gillar killarna att kolla påm dem, hihi gu vilja porrbilder, sorry inte alls meningen :$


Besluts ångest, vilken ska jag välja! :)


Fin kropp..? Vad sägs?


Knaaaaaaaaas.
Men sims gubbars kroppar är väldigt lätta attt göra till perfections.. eller hur?


Total renoverade hela lägenheten!


Glömde fota toaletten om någon äns bryr sig om den :$

Lite bilder.. :$


Love U


Bild har jag tagit [c] på den..


Min första del av Kims vampyrliv


/Sara


Kim, en vampyr ! ;*




Kolla vampyr ögonen ♥


Vampyrer blev tydligen gröna? :s (Bestämde klädstil igen, skapade henne inte vampyr)

Jag har faktiskt sett en sådan bil, har ni?


Roligt men dåligt

Nu får ni inte ta åt er med rubriken, menar såklart inte att TJOCKISAR ser annorlunda ut & är onormala, absolut inte alla är olika & ser olika ut! Inget fel med det! THAT'S IT liksom. Men ska inte fastna in i det men jag varnar lite med att göra en sims-gubbe fet. Du vet väll om att den klagar mest tyyyp. Och den kan bli väldigt sjuk & lat, suk då menar jag att den inte får äta, och om den i äter så kommer den ju gnälla hela tiden vilket inte är så roligt för dig elleR? hahah men de e jju ni som väljer ger bara en liten varning sådär!!!!. Och vad jag menar med LAT så äre att den kommer inte orka göra läxor ( om den går i skolan ) orkar inte gå till jobbet eller åka bil, same shit! osv osv inte roligt alls , men ni får självklart göra ett fetto no problem...! :) 


Kommentarer del 1.

Ebba  om Bebis PARTY <3:
Fin blogg!! :)
KKram

Tack så mycket sötis! Din blogg är också väldigt fin! Kram :)

 

 

kajsa om Bebis PARTY <3:
aw så sött :)

Hahah ja visst är det! jättegulligt! hihi :p



 

Bebis PARTY <3


Friar, för att en kille ska kunna fria i Sims så måste du välja " kärlek " osv, t ex lättflirtad eller så måste du fixa så dem blir ihop när du skapar simmen, väldigt viktig detalj, annars om du friar så brukar dom få minut kontakt eller vade heter.

Img1047558017_largeImg1047558017_large
Här fick ni veta lite smått om " par " och hur du gör det lättare för att fria, och slippa denna tragiska NEJET man brukar få. Simmarna brukar inte vela lyda en. Så de e väldigt viktig detalj om jag får säga det! ;*

SIM LIKE WEDDING PARTY!

Heroimage-1_large


Hahahah, något du kan göra ifall du vill döda en sim..?

405642_10150526830747206_767432205_8778734_1198118865_n_large
Bild från google wipz


Dagens fråga: Vilket Sims spelar du?


Ja, är ganska nyfiken. Är det någon som fortfarande kör ettan? I alla fall så kör vi båda Sims 2 och Sims 3. Dom bästa helt enkelt. Men personligen, enligt mig (Jenni) så är 3:an bäst, fast jag gillar tvåan.

4. Vilket är ditt bästa prylpaket och varför?

I sims 3 har jag bara utomhuslyx, så det blir väll den? Fast ska jag vara helt ärlig sög den, man fick typ 5 fula saker som var as svåra att hitta också. Visst man fick ETT gulligt hår, nej det var onödigt!

I sims 2 är det nog kök och badrum. Jag tycker att man fick jättemycket fina saker. Och köken och badrummen blir as snygga. Med fina köksöar och fina bänkar. Så det rekommenderar jag för er Sims 2 spelare!

Massor av fusk!


OBS! Glöm inte att få upp fuskrutan i spelläget genom att trycka följande knappar i denna ordning

Ctrl + Shift + C

 

kaching - 1.000 simdaler

motherlode - 50.000 simdaler

shazaam - 2.500 livpoäng

moveobjects on/off - Du kan flytta och placera objekt du tidigare inte kunde, vart du vill. On sätter på fusket och med Off på slutet stänger du av det.

resetsim 'förnamnet' 'efternamnet' - Får simmen att sluta med allt den håller på med.

hideHeadlinesEffects on/off - Alla saker som tankebubblor, talbubblor, färdighetsmetrar och plumboben försvinner. On aktiverar fusket medan Off stänger av det.

freeRealEstate - Struntar i kostnaden när de köper en fastighet i nuvarande spelet.

quit - stänger av spelet.

Add to Household - lägger till den aktiva simmen till nuvarande hushåll.

Set Age - bestämmer åldern på simmen.

Edit in CAS - Du får göra om simmen i Skapa-en-Sim igen! Om du skulle vilja ändra ögonfärg eller kanske kroppsformen. Precis som när du skapar en ny sim.

Force Opportunity - Klicka på karriärsbyggnaden du arbetar på för att tvinga fram en ny möjlighet.

Force Event - Klicka på karriärsbyggnaden för att få en slumpat karriärsevent.

Force All Events - Klicka på karriärsbyggnaden för att visa alla möjliga events.

Force Service Sim... - Tvingar en specifik Tjänstesim att dyka upp på din tomt.

Force Visitor - Tvingar en besökare till din tomt.

Make Me Know Everyone - Får den markerade simmen att lära känna alla andra simmar i kvarteret.

Make Friends For Me - Den markerade simmen får några vänner.

Set Career... - Ger den markerade simmen vilken karriär som helst vid vilken nivå som helst.

Make Happy - Sätter humöret och humöreffekterna på perfekt till alla i hushållet.

Make Motives Static/Dynamic - Gör behovspaltarna statiska eller dynamiska. Statiska: de står stilla. Dynamiska: de ändras


Från toppen till botten

OJ idag har ni ikke kommenterat, ikke många besökare, ikke många som kommer läsa detta inlägg. Men ni får skärpa er nu, hahah nej skoja. Om ni tycker denna blogg är bra, kommentera, och isf inte kommentera varför, och du kan va ANONYM. Men tipsa vad vi mer ska blogga om, vi har massor att skriva om men ni måste verkligen skriva de ni vill veta för då blir det mycket enklare, right?

DETTA KOMMER ATT BLI VÅRT BLOGGMÅL HÄR FRAMÖVER, FÖR ATT FÅ UPP STATISTIKEN.
MÅLET ÄR: BLOGGA OM INTRESSANTA SAKER, BLOGGA MER OM TIPS, FUSK OSV.. FÅ MYCKET BESÖKARE VILKET INGÅR I SJÄLVA SAKEN, STAY HERE! ;*


Dagens insperation


Godnatt!


Snyggt mönster på täcket va? Louis Vuitton. Nu ska jag nog bege mig mot sängen. Är rätt trött, haha. Datanörd everyday. Haha, uppdaterar mer imorgon. :)

mamma & son


Mer om oss

Hej!
Vi är inte HEMLIGA på de sättet, fick en komentar om "veta mer om oss" jo och vi ska tyvärr inte skriva om oss i denna blogg, vi skulle jättegärna kunna skriva jätte mycket om oss. Men tyvärr inte här i simsbloggen, denna är bara tills för folk som älskar sims, spelar sims, och vill ha fusk som dom inte kan hitta, nya dvd:er som ni får i för fakta här, allså vi kan inte berätta så mycket om oss, vi heter Julie & Jenni, thats it, vi älskar alla er läsare, ni gör våra dagar till enorma humör osv, men vi håller oss till bara sims i denna blogg tyvärr.. Men jätte gulligt att ni iallafall frågar, de är verkligen bra. Roligt att svara också & få dem haha, kramkram, allt är bra med mig också puss!


<3


Sims dagen..


Idag har jag inte hunnit så mycket med sims, har varit på en hel del ärender, och för de har vi fått mindre i statistiken, igår kan man kalla det, eller för att göra så de låter kortare, "för några timmar" sedan hade vi 107 besökare, har typ de varje dag, de suger, men ni e väldigt duktiga på att komentera mås´te jag säga. Men aa, hoppas ni stannar!

bild tagen själv, men finns också även på google, la upp en hel del där också så ni vet..


Riktigt bra gjord video!


Det är typ värsta proffset som har gjort videon. Med alla vinklar, ljus och zoomningar. Men sjukt bra gjord!

Du som vill köpa till sims

http://thesims2store.ea.com/index.html
Här är en sida där du kan ladda ner tillbehör till sims. Allla olika slags sims, har använt sidan en gång, och inget jag ångrat precis, men nåväl, de var lite tips till er som tröttnar på allt som är standard som jag heheheh. Själv gillar jag inte att slösa pengar på sånt, & kör mest på gratis down load, tycker ni också ska köra på GRATIS haha, mycket billigare!
Kuva327_large


DAGENS GODA..!? Nej venne, men lite bilder...





Gissa vilken den heta kändisen är? dra bort sims formatet


Oherre vad lika alla är.. :o Sims format

image228

image216
image215image76image107image148image149image235image236image237image222


Använd bild ursäktas, men detta är verkligen något som ni måste ladda ner!


Megan Fox i sims format!


sjukt likt man kan göra kändisar och andra i sims! Helt SJUKT! ni vet väl at tävlingen fortfarnade är igång, så passa på att anmäla er, ingen har änsålänge anmält sig, ni vinner en sådan bild! puss


Tjejkväll


In - ut - rulla - skjut!


Statistik, wehoo

 


Döda en sim, i svält troligen


/Jenni

Gissa kändisen, i Sims format


Jag tror nog att alla ser vem det är, men gissa vem? ;* (miley cyrus)

-

-


Make you feel my love - Adele (Sims 2 video)


Åh, vilken söt video. Som att de först var bra vänner, och sen blir de kära. Jättefin video!

Favoritbilder från idag!




Make Me Know Everyone = Får den markerade simmen att lära känna alla andra simmar i kvarteret (koden för att få vänner på en sekund) bra va?

-


Lite fusk jag kan om sims

Motherlode - 50.000 simdaler

Shazaam - 2.500 livpoäng

moveobjects on/off - du kan flytta på objekt du tidigare inte kunde och du kan placera dem vart du vill. On sätter på fusket och med Off på slutet stänger du av det.

Resetsim 'förnamnet' 'efternamnet' ex: resetsim Simis Simson - får simmen att sluta med allt den håller på med. Perfekt att klicka in om en sim råkat laggat fast.

Var det något ni inte visste??? :)

Dessa fusk är bara till för sims 3, men de går nog troligtvis på andra också, ni kan ju prova?


Ska spela mer nu!


Har inte spelat någonting idag, oj. Brukar spela i några timmar varje dag. Men idag ska jag börja med en serie!

Hon ser ut som en dvärg. ;*


Om hur du skaffar en grön sims gubbe, alien liknande

Du ska ha en sim kille eller tjej, spelar abslut ingen roll vilket kön!

Du gör såhär:

1. Ta upp fuskrutan, Ctrl + Shift + C och skriv in boolprop testingcheatsenabled true.

2. Håll ned shiftknappen medan du högerklickar på din aktiva sim, den du vill ska bli gravid med en alien.

3. Klicka sedan på Spawn bland alla alternativen, sedan tombstone of L and D. Nu kommer en gravsten att ploppa upp på din tomt.

4. Klicka på gravstenen ett antal gånger tills du hittar Make me alien pregnant. Tryck på det alternativet och din sim kommer om tre dagar att föda en alien-bebis!

PS: de finns andra sett men detta är ett o annat sett som jag tycker är betydligt mycket lättare testa & se!


När simmar..


När en sim vill åka till alläm plats så kan du använda telefonen och åk taxi, poss


3. Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

Först och främst årstiderna! Vill ha riktig snö, rulla i snön. Göra snögubbar osv. Som det fanns i Året runt, Bilden som ni ser nedan har jag gjort i Sims 3, färgade bara tomten vit. Inte är det någon snö. Och snögubbar kan man ju ladda ner.

Sen saknar jag Jorden Runts resemål. Då var det mer att man skulle slappa och ta det lungt på semestern. Nu ska man bara göra så mycket uppdrag hit och dit. Och på omslaget så fanns ju Eifeltornet med på bilden, men tror ni att man får besöka det? Nej.

Kanske lite mer kärlek va? Njaa. Men asså det fanns mycket mer saker de kunde göra, (menar inte att skaffa barn och mysa under täcket) Men då fanns det att man kunde ge dom massa olika kramar, pussar osv. Nu är det ganska tråkiga saker, och de kan inte äns hångla sådär mysigt på soffan längre. Då sitter dom upp.. Inte ligger, som det var i Sims 2.

Man kan inte följa med till skolan Asså gud vad jag blev sur för det! Samma med stadshuset, eller teatern. Det finns jättemånga allmänna platser man inte får följa med in på! Och jag vill följa med in i skolan, ta massa bilder, och filma osv. Fett dumt!

/Jenni

Beach


En sim kan åka till stranden, göra ärender där. Även sola, bada, dricka drinkar, bli brun, leka..


Hur ni laddar ner saker till ert spel! /Jenni



1. Välj någon hemsida du vill ladda ner från! (jag tog www.lianasims3.net, min favorit än så länge)
Gå in och tryck på download, så kommer det antagligen upp en ruta eller en linje där nere

2. För mig kom det upp en linje för att jag använder Internet Explorer 9. Tryck på spara! (Tryck på spara vilket som, om det kommer upp en ruta eller inte)

3. Tryck på öppna! då kommer det upp i winrar programmet!

4. Då ska ni dubbelklicka på den med en simsikon. Ni får vänta en liiiten stund. Och sen kommer en ruta upp. Vanliga sims rutan!

5. Då kommer det automatiskt upp, ni ser där uppe att de lägger in spelet, det laddas in..

6. Jag hade redan lagt in den där saken. (Som jag skrev på bilden) men då kommer det stå att det lyckades, tryck OK. Och saken är inlagt i ditt spel!

Inspirerad av julen & snö!


Är riktigt nöjd med vardagsrummet, där det var jultema som sagt. Gjorde vanligt i det andra rummen. Men är verkligen jättenöjd. För jag satt och kämpade rätt länge med att förstå mig på hur man laddade ner, kanske kan lägga upp hur man gör imorgon! Om jag orkar.. Aja, nu ska jag kolla på film med min papi :)

Var med och TÄVLA..



Nu tänkte jag att det skulle sitta bra med en tävling eller vad säger ni?;).
Lite roligt måste ni få ha eftersom ni varit så enormt duktiga och komenterat. Nu kommer man inte vinna en liten bajsfjuttlänkning nej ni vinner att få en bild så lik dig i verkligheten, man ska göra såhär:

1. Skriv om tävlingen på din blogg, länka denna blogg då!
2. Komentera att du är med, skriv även din blogg också + poäng då.
3. Skicka en bild till oss på dig i verkligheten på [email protected] eller så lägger du upp en bild på bloggen i samma inlägg som du skriver om tävlingen o samt länkar oss!

Det var 3 punkter, lycka till sötnosar! Jag kommer utse 2 vinnare:
1 som vinner, vinner att få en sim gubbe som är lik dig i verkligheten, och nummer 2 får en video som vi gör med dig i, fast de ska vara dig i likhet med en simgubbe.. fast i video.. komplicerat, men go go go. Ni har chansen att anmäla er nu! följ bara punkterna..
TÄVLINGEN AVSLUTAS IMORGON, MEN INTE STRESSA DE AVSLUTAS PÅ KVÄLLEN, KANSKE VID 9 - 10 - 11. Det bror på hur många som anmält sig förstås. Men senast imorgon på kvällen, sent! Puss


Det bara e så, musikvideo gjord av mig

Den är asdålig, och satt med den i typ 1 timme, haha. Skrev bara texten och la in lite filmsnuttar. Haha, men var ganska nöjd med att texten kommer då den ska (i vanliga fall brukar den inte det). Men i alla fall, det är typ min favorit låt. Den är så underbar! Gjord i Windows Live Movie Maker, mycket bättre än det gamla!

/Jenni

Jul inspirerad..

Tänkte ladda ner julsaker, och fixa mysiga tapeter. Julkläder, julbord osv. Sen tänkte jag göra tomten (mark, inte jultomte) vit, sen kan någon vara jultomte. Sedan ta mycket bilder, så räkna med inspiration :)

En av sakerna jag ska ladda ner :)

Glad tjej, pizza och grejer


Heej! Alla simsberoende, kan man väll säga? ;) Just nu är mitt liv undeeerbart. Nej men har precis fått reda på två saker som glädjer mig stort. Och sen finns det andra saker som är mindre bra, eller dvs sämst. Men låt oss fokusera det roliga. Jag och pappa gick iaf och köpte varsin pizza, ajajaj vad mätt man blev, skoja inte. Så sparade typ tre slice bitar, bättre att äta imorgon! Intressant. Men nu ska jag kolla runt lite, sen spela mer Sims, har fått en "grym" ide på en familj :]

/Jenni


You go girls! (and boys)


Har vi sagt att ni är underbara? Fortsätt kommentera, det glädjer oss verkligen, mycket roligare att blogga då. Jag, (jenni) ska snart göra ett inlägg med lite videos jag gjort. De ska bara laddas upp!

SVAR PÅ FRÅGA

Mira om Frågor & Svar:
Sv: Superfin blogg! Har spelat the Sims rätt mycket i mina dagar, men lagt ner lite nu.. Skulle vilja kunna ladda ner hår osv från internet men jag vet inte hur man gör :/

Hej!tack så mycket, din blogg är också fin :) aa de e roligt men man kan ju tröttna lite vilket är ganska bra ändå för man ska inte bli för BEROENDE!! Men dedär med hår låter som en bra lösning för oss! Vi kan hjälpa dig! ofc

Kan fixa ett special inlägg sedan där man visar varje punkt typ! Men här står det också lite om hur man laddar ner sims"saker" till spelet ink: hår! Följ bara instruktionerna, sså ska det nog gå bra! Men kolla först så det är gratis, har faktiskt inte använt den sidan men folk tipsar galet om den sidan osv så jag antar det är gratis men ta en lite dubbelkollning så de inte kostar men det ska stå ifall det kostar innan du laddat ner! Men äsch då. Hoppas du fick svar på din frågA hemskt kul att få hjälpa till, och säg till ifall du vill ha en annan instruktion, (första frågan om hur man gör... detta) TACK sötis! :)
http://thesims.ifokus.se/articles/4d71464fb9cb46222105b643-hur-du-laddar-ner
Föressten den här länken var till the sims 3! Om du har 2:an kan du skicka en till komentar så fixar vi det direkt! puss


Älska

När jag kollar på sånna bilder så känner man att man själv vill ha en kille & mysa med hahaha utan att låta snuskig då! Men aa, de var väll typde lilla oitressanta inlägg som kom idag haha :*

Ctuyx_large
Bild från google!


Du vet väl om att..

Du kan ladda ner "sims" i mobilen, inte jag som tagit bilden men hade ingen kamera så jag kunde ta kort men iallafall de är bara att söka på the sims 3, 2 eller vilket man vill ha! De är inte lika kul som att ha det på skiva och som man kör på datorn, men det funkar ju naturligtvis hihi :)
Tumblr_lqxgnelqkz1qh7ukno1_500_large

Mer bilder!





Nu ska en sim hoppa in i duschen ;)


379869_299793473397603_100001008584498_894405_1153752931_n_large
haha vi / jag kommer skriva sådana inlägg som om de e en vanlig person som skriver fast de e om sims, sedan ska jag skriva fusk & fakta osv. Men lite sånthär måste vi ju erbjuda haha :p
pussss


En sak många frågar om..

Hej sötisar! Jag älskar att så många har komenterat till oss, ni är bäst (ett pluss i kanten) Men iallafall så ska jag svara på dom snart! Men en fråga som alla frågar, eller många frågat.'

 "DRIVER NI EN BLOGG OM ETT SPEL?"!
Jag vill verkligen inte låta bitchig men JA vi bloggar om ett spel, sims allså. Och de uppskattas om ni inte frågar mer, ni förstår nog ändå om ni läser inläggen och då ser ni ju att de e massa sims bilder och texten om man läser den så står det om sims. Men de är självklart ni får komentera så osv, men nu vet ju alla det! :)
Kraaam


Frågor & Svar

Amanda om Tidinställt!:

Fin blogg. Har faktiskt inte spelat sims på 2 år har haft mycket skola men de vore kul att börja igen ifall man skulle ha mycket tid. :)

Tack, men börja då! De är så roligt men man blir beroende på någon dag bara, om man då gillar spelet! Men testa, tipsar mycket :) kram

Jennifer om Tidinställt!:
Åh vad kul, det var jättelängesen jag spelade Sims! har tyvärr ingen bra dator som jag kan spela på nu annars skulle jag sitta hela dagarna =P

Jaa, de e ju kul, men man har ju inte häller alltid tid hihi. Man behöver ju inte droga spelet! Kram :)

LIENE om Tidinställt!:
Kul blogg men har aldrig spelat sims:O

Testa då? De e super roligt. :) kram




Dagens inspiration!


Bli inspirerad av dessa två simmar, gjorda med The Sims 2, nej jag har inte gjort dom. Så det är inget copyright på dom. Men ni kan ju bli inspirerade! Erkänn, man blir det? ;*
/Jenni

2. Vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

Kvällsnöjen, helt klart!

Saker jag älskar med kvällsnöjen:
Utbilda sig till mixolog (drinkblandare)
Dansgolv
Bli en kändis
Skapa ett band tillsammans med andra simmar
Bo i lägenhet
Mååånga snygga festkläder
Bada naken i bubbelpoolen
Olika sorters nattklubbar
Paparazzis
Jobba som skådespelare
Naturbegåvad i drama (egenskap)
http://lillyzen.blogg.se/images/2010/72-sims3lnpcmacpftswe_117046735.jpghttp://marianordvall.blogg.se/images/2011/rqr96q5qxbs2k7sdd34vd4ha73c1zogg_125989505.jpg

Tidinställt!

Hej sötisar! Idag är det fredag den 13: ionde! Och jag hoppas ingen av er får otur, har ni spelat någon sims idag? Det har jag iallafall! MASSOR!!!  Jag kanske inte kommer blogga så mycket imorgon! Eller vi får se / hoppas påt! Men här kommer lite INSPERATION till er som älskar sims. Och demhär bilderna är tillåtna att kopierA! Okej?


1. Vilka spel har du?

image description
Det här är alla Sims 3, och Sims 2 jag har. Så ja, jag är världens nördigaste :*

Jennifer här ! :)

The sims 3 30 dagar utmaning med Jennifer 

1. Vilka spel har du?

2. Vilket är ditt bästa expansionspaket och varför?

3. Vad saknar du i spelet? Vad är du missnöjd med och varför?

4. Vilket är ditt bästa prylpaket och varför?

5. Vad är det längsta du har kommit till i generationer?

6. Tjejsimmar eller killsimmar?

7. Det värsta expansionspaketet och varför

8. Bygga hus, inreda ett färdigt hus eller köpa ett helt färdigt som redan är inredat? Varför?

9. Vilken är din favoritsim igenom alla tider och varför?

10. Det värsta prylpaketet och varför

11. Fusk eller mods?

12. Den fulaste simmen du har gjort

13. CC eller CC-free?

14. Vilken egenskap använder du mest?

15. Vilken livslång önskan: Superpopulär eller hjärtekrossare?

16. Ta bilder eller filma?

17. Ladda ner simmar eller skapa egna?

18. Vilken färdighet tycker du mest om?

19. Ful sim med bra egenskaper eller snygg sim med dåliga egenskaper?

20. Kina eller Frankrike?

21. Spela i generationer eller spela med en familj och sedan fortsätta på en annan?

22. Sunset Valley eller Bridgeport?

23. Om du var en sim, vilka egenskaper hade du haft då?

24. Familjen Spökh eller familjen Markövertag?

25. Vilket är ditt favoritspöke/sätt att dö på och varför?

26. Vilken är din favorit bland de mytologiska varelserna (såsom vampyr, enhörning etc)?

27. Vilken låt på simliska är din favorit?

28. Vilken är den tråkigaste färdigheten?

29. Finns det någon egenskap du aldrig har använt? Varför har du aldrig använt den?

30. Vilken NPC är din favorit?


Asså omg?


Just nu ser det ut såhär när jag laddar upp bilderna, vissa blir i 600 och andra inte! (såhär) Men de ska inte gå ut över er som sagt! Men hope you like this blog. And like us. We like you if you read the blog we drive :)! THIS :p Kramkram

Sims 3 - stjärnorna


Är det bara jag eller är inte tonåringarna jättesöta tillsammans när de sitter och kollar på stjärnorna. Fick inga bättre bilder. Men åh, man vill ju också ha pojkvän. När man är forever alone och kollar på sånna här bilder!

Lite blandat..

OINTRESSANT INLÄGG MEN BRA INFORMATION!
Nu  när statistiken är ganska så bra så ska vi uppdatera som två galningar. Hahah men lagom iallafall! så hoppas ni stannar!
vi kommer ta massvis med bilder under helgen får jag hoppas på! och när det gäller komentarer, jag vet att detta är löjligt. Men när ni skriver en komentar, ifall det kommer en lite små taskig så svarar vi självklart på den, men vi länkar den som skriver snälla! Låter konstigt o så men de  försök förstå mig rätt nu! Men än sålänge är vi supernöjda med både statistiken & komentarerna! :)


C på bilden! Gjort själv :p


What do you think they gonna do? I think i knoow, mihih.


Påbörjan på att mysa i sängen!


Ytterligare en till kommentar, TACK

Ni är för underbara, tack för ni ställer upp och kommenterar, det blir ett + i hörnet sådär! Ni är fantatiska vet ni om det hihi? :) Nu vet ni det! Här är en kommentar:
A D E L I N A  om Favorit serien, gissa vilken serie? :):

one tree hill! bästa serien någonsin!! :D

Svar: Håller med dig upp till 100% och mer, den är värkligen bäst! BÄSTA SERIEN NÅGONSIN! kram

bild från google ! :)


Ica Jerry & his family ;* (bildboomb)

Haha, erkänn. Rätt så likt va?




Pyamasparty ! weeeho




- Svar på komentar

 D: om Fler bilder imorgon:
- Okej, handlar hela er blogg om sims eller? haha

Sv; Yes, bara sims! :)


Denna stad heter UDDAHOLM! För er som undrar? :)
/Julia


Branden

Hehe, klippte ihop en liten video. Ganska skoj ni vet. Nej men uppskattar om ni kollar:)

Zzzzzz...


Om jag ska säga det mest behövande för en sim, de är hunger, hygien, energi & blåsa! De andra också såklart men de mest som gör att dom mår bra och de du först i hand ska sköta är precis det jag skrev nu! roligt måste dom få men de kan man ta efter man gjort så allt de som skrevs nyss är klart, håller ni inte med? 


Do you like sims? Wright a comment cause we like comments and we appreciate it.



C


LYXIGT HUS ELLER INTE?


Detta var den rätta bilden till inlägget tidigare, hehe puussiiis! komenteeeraaaa


sex, kärlek & annat ;*



Ett fusk

Nu ska vi vara lite busiga..
hahahhah. Ifall du vill tjäna mer pengar snabbt & enkelt på sims gör såhär:
Tryck på ctr skift c det var dagens lilla tips :)


Gifta sig


Ifall din sim vill gifta sig så kan du gå och köpa en "gift bulle" som vi kallar det´, och gör lite pynt! hhaha men kallas det inte så???? kanske inte, men väälj nått till bröllop o fixa fint ring gäster kramkram! :D


Vad vill ni veta?

Vi har inte så mycket läsare men ni kan ju fortfarande tipsa vår blogg till någon ni känner, kanske mormor/farmor haha nej skämta men typ era kompisar ifall dom gillar sims eller nått? De e helt okej för oss. Varför inte? Men vad vill ni att vi ska ta upp mer? Vi har massor att skriva men hinner absolut inte skriva allt på samma gång! men ni kan ju tipsa vad ni VILL veta så skriver vi om de direkt! Din kommentar uppskattas!

har jag tagit! Denna är det C på! IKKE KOPIERA FÖR ER SOM INTE VET!

Lyxhus eller inte?

skriv vad du tycker är bra för simsgubbarna och deras liv? en komentar går bra! pusspuss älsklingaR:*

hahah skoja, gick inte att ladda upp bilden som var det rätta då, fuuck ursäktar mitt ordval. Men bilden kommer laddas upp så snart som möjligt kramkram! :)


Ica jerry.. vår bild! dont touch..


I graviditeten


Jag vet att ni KANSKE vet att när en sim är gravid så är den extra känslig, ni vet nog det! Men de e många som inte vet hur man gör barn med någon sim så magen putar! Folk gör en från första början men då kommer det en ganska storbebis som kan krypa om inte mer! Men denna bebis är som en helt vanlig människa fast i sims! lika liten dem är jättesöta! Iallafall så är det väldigt mycket sköta! Stressigt ooufff!  men för att skaffa barn i sims måste du först göra dem till par om dom inte är det, båda går och VILAR i en dubbelsäng! De kan börja med att kela och hångla / pussas för då kan det kanske kommer ett litet "PLUS"  och det är ett stort + hehe. Sedan om ddet står försök göra barn klicka där så åker dem ner i täcket och de går upp & ner haahah :) kramkram


Redo?

Nu har jag massa bilder på G! Hahha fult att säga G, men tyckte det behövdes! BTW.. har tagit otroligt mycket bilder på sims idag! Ställ lite frågor osv, vi svarar på allt!

Tagit bilden själv!


Favorit serien, gissa vilken serie? :)


De e verkligen inte "så" tydligt som man kanske tror när man läser rubriken, men jag e ett stor fan av denna serie, skriv en komentar vad ni tror, imorgon koommer svaret, ni vinner en sak för rätt svar!!! kram, kan vara en länkning t ex. Eller något annat ni får ser


Är det likt Robert Pattionson "simsfiguren"


Fler bilder imorgon

Ska ta massa bilder imorgon på sims.. ska försöka
idag kommer nog 1 tips i think and hope, och sedan kändis lik, & gissa vem fast i sims figurer osv.
BILD FRÅN GOOGLE


My star


Det här är min gubbe, den heter Jenni Diamond. Jag vet att det är egenkärt att döpa den till Jenni, men tyckte det var ett fint namn. Och efternamnet har den bara för att jag ville att det skulle vara ett artistnamn eller vad man nu kallar det. I alla fall blev den jättelätt känd, och nu har den 3/5 stjärnor (har man fem är man toppkändis, har man en så är man B-kändis, osv) Så den brukar få gratis drinkar. Och så är det så härligt när den kommer in i klubbar, utan att ge massa pengar. Fritt fram ni vet! Men på dagarna går hon runt i normala kläder. Går till biblioteket eller gymmar. Eller går ut med hunden. Sen på kvällen så byter hon om och går ut på alla inneklubbar, hon har ett eget band. Men de kanske inte är det bästa. I alla fall så är det jättekul att köra med henne, och hennes två rumskompisar och hennes katt och hund.

Dina favorit serier i The Sims!

Jaja, favorit och det där kan man skippa. Men under oss ser ni Sex and the City, och nedanför den så har ni Gossip Girl. Två bra serier, och satc filmerna är också bra!


T R U E


Vill du ha UGGS?


Vill du ha dom? Du hittar dom på den här hemsidan KLICKA HÄÄR ! ;*

Lite blandade bilder!







Välkommen till vår nya blogg.

Hej alla Sims nördar. Vi är två tjejer på 12 år, som älskar sims. Vi spelar Sims 3 & Sims 2.
I vår blogg kommer ni kunna ta del av våra bilder, och videos. Massa inlägg, inspiration. Kanske om det är REA på sims någonstans? Eller bara tips på downloads, fusk och mycket mer! Vi båda har spelat Sims i några år, så ja. Vi är inte efterblivna. Hoppas att ni kommer tycka om bloggen, om annars. DRA!


RSS 2.0